Objectbeveiliging


Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw organisatie onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van openingsrondes, controlerondes en sluitrondes tot visitatie en preventief aanwezig zijn in en rondom uw organisatie.

MTA Security Services levert goed getrainde objectbeveiligers. Zij hebben oog voor onregelmatigheden en leveren een toegevoegde waarde voor uw organisatie door klanten en bezoekers professioneel en klantvriendelijk te ontvangen. Zij handelen zorgvuldig en werken servicegericht. Wij selecteren onze medewerkers op integriteit, representativiteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Het uitgangspunt blijft echter dat de dienstverlening nooit ten koste mag gaan van de beveiliging van het object. Onze objectbeveiligers zorgen voor een veilige directe omgeving van uw object, zodat uw bezittingen intact blijven en de veiligheid gewaarborgd blijft. Het gehele object wordt zowel van binnen als van buiten gecontroleerd op onregelmatigheden.


Bent u op zoek naar een partner om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden en wilt u verzekerd zijn van professionele bewaking voor uw object(en)? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze beveiligers staan 24/7 voor u klaar om de veiligheid binnen uw organisatie te waarborgen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.